Мариана Векилска явно има доста свободно време, което запълва с

...
Мариана Векилска явно има доста свободно време, което запълва с
Коментари Харесай

Безумие: Векилска изследва кучешки фекалии

Мариана Векилска очевидно има много свободно време, което запълва с проучване на кучешки екскременти. Тв водещата от Българска национална телевизия пусна видео с кучешки лайна и скастри притежателите на домашни любимци, които не почистват след животните си. Векилска сподели, че по никакъв начин не обича кучета и котки, като даже се възмущава от уринирането им на открито, видя Lupa.bg. Журналистката стана за смях с признанията си, че е разследвала кучешкото в случай че по улиците и добре зае кое е от домашно куче и кое не, разпознавала ги по състава им...

„ Хора, едно не мога да схвана. Не стига, че градът ни е опикан от кучета и замязва на Единбург неделя заран. Не си събирате лайната след тях. Как е допустимо това? Толкова ли сте елементарни, тъй като това може да го направи единствено елементарен човек. Възмутително и ужасяващо гадно е това, в случай че като от кон” – споделя в свое видео тв водещата, която недоволства и против опикаването от домашни любимци, очевидно желае стопаните им да вървят с чашки след кучета си.

Мариана умело фотографира екскрементите на кучетата и влезе в спор със собствен почитател, който я отвърна, че фекалиите може да са от улично куче, а не от домашно.



Тв водещата изследва лайната по улиците

„ Не, не е. Уличните кучета не акат на тротоара, тъй като са свободни да го вършат на прикрито. Нашите - домашните - са на каишка и акат по пътя. А и очевидно нямате куче и не виждате десетките “мини” с друга величина по улиците. В нашия квартал има едно улично куче, а всеки ден по пътя към парка има към десетина акита с друга величина. Акото на домашното куче постоянно се разпознава - определящо за него е това, с което кучето се храни” – философства Векилска, която очевидно с изключение на експерт по йога и мореплаване, към този момент схваща и от фекалии.



Мариана стана за смях с признанията си за фекалиите

Водещата на „ България в 60 минути “ по Българска национална телевизия постоянно учи екскрементите по улиците и към този момент има много опит, защото всекидневно изследва чии са лайната в квартала, където живее.

„ В сторитата съм снимала още две с друга величина - всичките от тази заран. Най-малките ги пропуснах. Не, че са за пренебрегване…” – хвали се Векилска, която към този момент е взимана на майтап от почитателите си.

Редно е притежателите на кучета да събират след себе си, само че не е редно някой да върви да изследва фекалиите и да се оплаква от опикаването, тъй като в целия свят животните се изхождат по дребна потребност свободно на открито.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР