Мариана Векилска се завърна за кратко в България от Брюксел,

...
Мариана Векилска се завърна за кратко в България от Брюксел,
Коментари Харесай

Мариана Векилска палува с прозрачна рокля в нощен бар

Мариана Векилска се завърна за малко в България от Брюксел , с цел да поддържа акцията на някогашните си работодатели бТВ " Да почистим България " , видя HotArena .

Покрай уговорките си, ТВ звездата откри време и да разпусне с нощен живот. Ексводещата бе видяна да вилнее в дребните часове на нощта в клуб за музика и танци на " Сан Стефано ", придружавана от своята сестра Деси. 

За среднощната си веселба Мариана бе подбрала много самоуверен тоалет - полупрозрачна бежова рокля, която разкриваше и най-малките детайлности от фигурата й . Визията й не останала незабелязана от мъжкото наличие в заведението. И в късните часове на нощта Векилска се впуснала в диви танци с чужд за нея мъж, описват очевидци. 

45-годишната журналистка поставила в джоб младите девойки с купонджийското си въодушевление. Най-любопитното е, че след среднощните запои журналистката се прибирала не къде да е, а в жилището, в който живее някогашният й мъж Симо и сина им Момчил. В свое скорошно изявление радиоводещият призна, че точно свободолюбивият манталитет на Мариана е причина за раздялата им. Докато той предпочитал фамилния уют и не обичал шумотевиците, то Векилска все имала потребност да се забавлява.

" Водехме паралелни животи, до момента в който сякаш бяхме дружно ", разяснява Симо. Който схванал, че нещата отиват към разлъка, когато в последното им лято дружно Мариана духнала за къмпинг " Градина " сама, с другари , без да се съобрази с него, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР