Мариана Векилска не спира да изненадва с промени в професионалния

...
Мариана Векилска не спира да изненадва с промени в професионалния
Коментари Харесай

Взима скъпо! Колко струва един час при Мариана Векилска

Мариана Векилска не стопира да изненадва с промени в професионалния си и персонален живот. От седмица насам водещата на обзорното предаване „ България в 60 минути “ по Българска национална телевизия работи и на второ място, тъй като не й стигали парите. Новата позиция обаче не е напълно обвързвана с малкия екран или публицистиката, а с йогата.

Мариана е станала сертифициран инструктор в зала за йога класове, намираща се тъкмо против постройката на националната телевизия. Така тв водещата притичвала от едното на другото си работно място безусловно за секунди.

Тя водела сеанси в понеделник и петък от 13 часа. За да стане учител обаче, минала през едногодишно профилирано образование, след което взела кетап за сетифициран инструктор.

Справка демонстрира, че урок по йога при Векилска, преминаващ в границите на 1 астрономически час, коства 15 лв. на човек. Това дава опция на журналистката да си докарва солидни спомагателни приходи към заплатата си от малкия екран, възлизаща на няколко хилядарки. Ръководството на Българска национална телевизия и сътрудниците й знаели за новото начинание и я подкрепяли.

Тя разчитала точно на колежките си, както и на близки и познати, които да посещават класовете й най-малко първоначално, до момента в който си натрупа кръг от клиенти. Мариана не е запалена по йогата от дълго време и не се влюбила в упражненията през цялото време. Когато другарка я завела, й се сторило прекaлено скучно за човек като нея, който е привикнал на динамичност и е практикувал постоянно по-интензивни спортове, написа „ Ретро “.

През годините журналистката е танцувала съвременен балет, занимавала се е интензивно с аеробика, плуване и ски, а в най-хубава форма бе в годините, в които не излизаше от боксовата зала и бе станала съвсем професионалистка на кръга.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР