Мариан Вълев потвърди, че скоро ще видим втората част от

...
Мариан Вълев потвърди, че скоро ще видим втората част от
Коментари Харесай

Мариан Вълев разкри как ще запомни Денис

Мариан Вълев удостовери, че скоро ще забележим втората част от „ Пак ще се броиш “ . Дуетът на Емилия и Днес Теофиков се трансформира в №1 Сред почитателите на попфолка, които с неспокойствие чакат продължението. „ Надявам се напълно скоро да го забележим “, съобщи в телевизионно изявление артистът, който взе участие в клипа и който се оказа негов сценарист. „ Работих с това прелестно момче Денис, светла му памет. Толкова благ, толкоз търпелив, спокоен, непретенциозен, мирен. Мога да го помня единствено с усмивка “, съобщи разчувствуван Вълев.

„ Преди няколко години не бих работил по музикален клип, само че с течението на времето разбрах, че нещо което ни движи напред е единственото, а не разделянето “. „ Емилия и Жорж Башур са прелестни “, бе безапелационен артистът, който се срещнал със фамилията на снимачната площадка. Днес тримата обаче са другари и Емилия се включи по телефона, с цел да благодари на артиста.

“На първо място аз и Жорж доста харесваме Мариан и когато взехме решение да снимаме клип като филм, разумно той бе един от първите, които поканихме. Той освен взе участие като артист, само че и даде доста от себе си, напряко даде сърцето си. Благодарим за всеотдайността, виждаме в негово лице човек с огромно сърце “, разгласи изпълнителката, чу Hotnews.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР