Марешка Бардем е сред фриволните и разкрепостени жени у нас.

...
Марешка Бардем е сред фриволните и разкрепостени жени у нас.
Коментари Харесай

След години на креватни унижения с грозници и дебелаци за пари, съдбата се отплати на Марешка с пръстен за 20 бона


Марешка Бардем е измежду фриволните и разкрепостени дами у нас. Тя идва в България от Чечня, откакто бяга от брачна половинка си там.

Тук обаче, вместо да се скъса от работа, с цел да просперира, тя избира лесния път. Става модел и инфлуенсър, стартира да печели пари с тялото си и с скотски наслаждения за платежеспособни мъже.

Години наред Марешка си ляга с богаташи, с цел да води разточителен живот, избивайки комплекси от живота си в Чечня, където мъжът й я е третирал като безличие, а тя се е омъжила за него едвам на 15 година

Откакто е в България, Марешка си дава тялото чартърен на знайни и незнайни господа, до момента в който най-сетне я пожела някой за освен това. От известно време тя има съществено гадже, което преди дни я ощастливи с пръстен за 20 бона.

„ Заедно сме единствено от 2 месеца, не можех да допускам, когато ми предложи, само че съм доста щастлива ”, разяснява Бардем, която у нас стана известна с присъединяване си в първия сезон на „ Игри на волята ”.

Запознати споделят, че Марешка не би се омъжила наново, в случай че годеникът й не е паралия. Тя към този момент си е напатила с дивак в родината си и в този момент желае някой състоятелен мъж, който да й извършва капризите.

Жена като Марешка, която сама призна, че е правила секс в гората и е имала три оргазма за една нощ, както и която се е снимала за „ Плейбой ”, не може да е на доста високо равнище, само че пък не всеки път упоритостите подхождат на същността на индивида. В случая тя се надскача, защото предлага в подмяна единствено тялото си. Нито обучение има, нито може да се похвали с разсъдък и специалност.

Интересно кой мъж би пръснал 20 хиляди лева за годеж с сходна жена. Едва ли е от най-умните, шушукат злите езици. Поне по това си наподобяват, а и най-вероятно тя не му отхвърля нищо в леглото, единствено и единствено да я устоя.

Източник: Телеграф
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР