Maren Morris поставя вниманието на кънтри музиката с пламенно ново EP „The Bridge“

...
Кънтри музиката напоследък минава през равносметка и Марен Морис е
Коментари Харесай

Кънтри музиката напоследък минава през равносметка и Марен Морис е тук, за да каже, че е приключила със страните от жанра, които намира за токсични.

Родената в Тексас певица пусна дуо от нови песни и музикални видеоклипове в петък – озаглавени „The Tree“ и „Get The Hell Out Of Here“ – под EP, наречено „The Bridge“.

Песните предлагат поглед върху чувствата на Морис относно състоянието на кънтри музиката днес, тъй като тя пее в „The Tree“ за това как тя „хваща брадва по дървото, Гниенето в корените е коренът на проблема, Но ти искаш Обвинете ме, аз се мотах наоколо по-дълго, отколкото би трябвало.“

Музикалните видеоклипове за двете песни споделят една наративна нишка и двете се развиват във фалшива и застояла общност от домове с размерите на куклени къщи и бизнеси, съставляващи малък град, който преминава през различни състояния на разрушение.

Има дори табела, идентифицираща местоположението като „перфектен малък град от изгрев до залез слънце“ – изглежда препратка към поляризиращата песен на Джейсън Олдийн „Try That in a Small Town“ и по-ранния публичен спор на Морис с него – както и други плакати, включително един, който казва: „Събуди се, разори се“.

В „Get The Hell Out Of Here“ Морис пее „Правя най-доброто, което мога, но колкото повече се мотая тук, толкова по-малко ми пука“, което изглежда подсказва, че тя планира своеобразно изселване от жанра на страната като цяло.

Други красноречиви текстове в „The Tree“ показват как Морис е свършил „да крещи истината на лъжец, Прекарал десет хиляди часа, опитвайки се да се пребори с нея с цветя, когато дървото вече беше в пламъци“.

В интервю, публикувано в петък, Морис каза пред LA Times за кънтри музиката: „Мислех, че бих искал да я изгоря до основи и да започна отначало. Но се самоизгаря без моята помощ.

Що се отнася до това, което следва за носителката на Грами, може да е нещо по-поп, ако нейният сътрудник в „Get The Hell Out Of Here“ е някаква индикация. Тя записва тази песен с продуцента Джак Антоноф, известен със създаването на поп магия с Тейлър Суифт. Морис и Антоноф в момента работят върху нов албум, според изданието.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР