Марек Хамшик със сигурност ще продължи кариерата си в Китай,

...
Марек Хамшик със сигурност ще продължи кариерата си в Китай,
Коментари Харесай

Марек Хамшик с емоционално послание към тифозите на Наполи, заминава за Китай

Марек Хамшик сигурно ще продължи кариерата си в Китай, откакто се трансформира в легенда на Наполи и в голмайстор №1 в историята на неаполитанците, подобрявайки достижението на Диего Армандо Марадона.

Словакът ще стане част от Далиан Ифан, а новината удостовери президентът на Наполи - Аурелио де Лаурентис. Самият Хамшик пък пусна трогателно писмо по отношение на раздялата си.

" Трябва да се извиня на всички вас, почитателите. Исках, надявах се и мечтаех да се сбогувам с вас. Голяма обиколка към терена, прегърната от аплодисментите ви. Вие постоянно сте ме подкрепяли и обичали абсолютно, както в красиви, по този начин и в сложни моменти: за това постоянно ще бъда признателен. На татуировка на Наполи по кожата ми, както и първата ни победа за Купата на Италия след 25 години. Невъзможно е да не помни този мач. Невъзможно е да се не помни оня миг, когато усъвършенствах върха на Брусколоти или когато счупих достижението от голове, заложено от самия господ на футбола, Диего Армандо Марадона. Това ме прави извънредно горделив. Тук, в Неапол, се родиха моите три деца, неаполитанци по всевъзможен метод. Искам да благодаря на всички: на президента, който ми даде опция да остана тук 12 години и да одобри моето предпочитание да натрупам нов опит; всички треньори, на които дължа растежа си като състезател и като човек; целия медицински и механически личен състав и всички останали в Наполи; моите другари, които ще напусна, само че знам, че в никакъв случай няма да ме изоставен, тъй като са част от фамилията ми. Веднага откакто е допустимо, уповавам се да получа една последна обиколка към терена в Сан Паоло! Обичам ви всички и ще обичам този град вечно. БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ОТ СЪРЦЕ за всичко. Пожелавам на всички мои съотборници за останалата част от сезона: да спечелите Лига Европа! ".
 Марек Хамшик е все по-близо до трансфер в Китай
Марек Хамшик е все по-близо до трансфер в Китай

Словакът е отпътувал за най-многолюдната страна в света
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР