Марджъри Тейлър Грийн носеше тениска на речта за състоянието на

...
Марджъри Тейлър Грийн носеше тениска на речта за състоянието на
Коментари Харесай

Как чернокожите жени измислиха призива „кажи името й“ преди речта на Байдън за състоянието на Съюза

Марджъри Тейлър Грийн носеше тениска на речта за положението на Съюза в четвъртък вечер, която носеше видимо просто обръщение: Кажи й Име.

Твърдолинейната републиканска конгресменка от Джорджия, която беше накичена с алена шапка MAGA и други регалии, заимства фразата от деятели за чернокожо расово правораздаване, които насочват вниманието към извънсъдебната гибел на чернокожи дами в ръцете на полицията и бдителите.

Въпреки това, Грийн употребява спокойния зов, с цел да подтикне сполучливо президента Джо Байдън да произнесе името Лейкън Райли, студентка по медицински сестри от Джорджия, чиято гибел в този момент е в центъра на Съединени американски щати. имиграционен спор. Имигрант от Венецуела, влезнал незаконно в Съединени американски щати, беше задържан по случая на Райли и упрекнат в ликвидиране.

Името на Райли е съединителен зов за републиканците, които подлагат на критика метода, по който президентът се оправя с рекордния прилив на имигранти, влизащи в страната през границата сред Съединени американски щати и Мексико.

Произходът на обединителния в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР