Мара Отварачката е единственият участник от Като две капки вода,

...
Мара Отварачката е единственият участник от Като две капки вода,
Коментари Харесай

Само Мария пее на плейбек в Капките

Мара Отварачката е единственият участник от „ Като две капки вода ”, който пее на плейбек. Фолк дивата е държала на тази уговорка в контракта, с цел да не се излага с виене онлайн, написа „ Уикенд ” от хора от продукцията.

Зрителите на шоуто видяха, че Марчето единствено си отваря устата, а те чуват запис от студио, който е минал през старателна обработка. От няколкото видеа, които изтекоха от подготовките на миньончето, стана ясно, че тя не се оправя доста добре без компютърна обработка. За професионална певица дори си е трагично. „ Най-вероятно се е споразумяла да записват авансово песните, да й обработват гласа и на лайфа да пускат записа ”, разяснява човек от сектора.

Почитателите на певицата също са единомислещи, че заралийката пее на плейбек в „ Капките ”, както и по участията си в заведенията. В шоуто Мария не демонстрира кой знае какви вокални благоприятни условия, само че въпреки всичко е по-добре от действителните й вокални данни. Отварачката сигурно има сделка с Маги Хаваджиян да записва и обработва песните, които извършва, с цел да не се излага, тъй като другояче ще е ужасно. Факт е, че тя започва доста едва, само че след това стартира да се оправя все по-добре и да я бутат напред. Почти всички й предричаха неуспех още щом схванаха, че ще взе участие, само че последните няколко пъти тя се оправя много обичайно. А в облика на Лили Иванова бе блестяща! Оказа се, че естрадната примадона е гледала нейната изява и даже я поздравила посредством общи познати – най-малко по този начин съобщи Мария в свое изявление. Това прозвуча като смешка, само че Лили е известна с възприятието си за комизъм.

Тайната е в пеенето на запис. Разбира се, тя се старае да влезе в облика, само че въпреки всичко са значими и вокалните благоприятни условия. „ Мария за 20 години и на плейбек не може да се научи да се прави, че пее. Джулиана Гани се оправя по-добре от нея ”, разясняват фенове на шоуто за фалшификати.

Преди няколко сезона фолк певицата Алисия също се изявяваше плейбек в „ Като две капки вода ”. Тогава чалга дивата вокално се справяше много по-добре от надарената Крисия. За никого не е загадка, че нито Алисия, нито Мария могат да се похвалят с огромни гласови данни, само че и двете са с дългогодишна кариера на певици и компенсират с атрактивно театрално наличие.
На по-предния лайф фолкаджийката излезе на сцената единствено с един чаршаф като американската поп изпълнителка Белинда Карлайл и безконечния шлагер „ La Luna ”. Тя лежеше на легло, до момента в който вървеше плейбека, а след края на осъществяването й отнесе похвали от журито. В обществените мрежи се популяризира и запис от студиото на същата ария и в този клип Мария вие като койот. Зрителите даже не се чудят кое е същинското й пеене - повече от ясно е, че не е това от шоуто, а от студиото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР