Мануел Нойер направи признание, че е водил битка с рака

...
Мануел Нойер направи признание, че е водил битка с рака
Коментари Харесай

Мануел Нойер призна, че е страдал от рак на кожата върху лицето

Мануел Нойер направи самопризнание, че е водил борба с рака на кожата, като даже е претърпял три интервенции на лицето, с цел да го в профил.

Той разкри персоналната си история по време на рекламната акция за нов козметичен артикул за грижа за кожата, зад който застава и тенисистката Анджелик Кербер.

„ И двамата имаме доста персонални истории със болести на кожата. Анджелик страда от хиперпигментация, провокирана от слънцето, до момента в който аз имах рак на лицето, който към този момент оперирах на три пъти “, споделя със известие до медиите капитанът на немския народен тим и Байерн Мюнхен.

Нойер не разкрива по кое време тъкмо се е случило всичко, като се старае да обръща повече внимание на продукта си, само че, щом си разрешава да приказва намерено, това би следвало да е знак, че е преодолял здравословния проблем.

Междувременно вратарят пропусна към месец от терените напоследък поради травма в рамото, която има риск да го извади от международното, въпреки сигналите от лагера на „ баварците “ да са уверени, че той би могъл да се завърне в игра още през идния уикенд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР