Маникюрът е важна част от визията на жената. За късмет

...
Маникюрът е важна част от визията на жената. За късмет
Коментари Харесай

13 свежи предложения за маникюр за къси нокти

Маникюрът е значима част от визията на дамата. За шанс на дамите има безчет разновидности на цветове и украшения с които да разнообразят маникюра си.

Въпреки, че маникюрът може да коства скъпо и да лишава доста време, той е превъзходен метод да се отпуснете след натоварения ден. Независимо дали ще отидете в салона, или ще останете у дома, един от класическите модели за нокти е късият маникюр.

Идеи за маникюр за къси нокти

Тези дизайни са превъзходен метод да се измъкнете от главоболията на дългия маникюр и все пак да изглеждате добре. Почти всяка жена знае болката, която идва със строшен нокът.

За съвършен и съвременен маникюр, изпробвайте един от тези занимателни дизайни.

1. Нежност в пастелни цветове

 

Декорацията на кутикулата е съвременен сега, с нови дизайни, които нежно декорират вашия маникюр. Тези бели и сребристи цветове и лента към кутикула вършат късия ви маникюр грациозен и пресен. Подходящ за всеки мотив този маникюр е гальовен и моден.

2. Модерни и въодушевени от русалките

 

Този гальовен маникюр е замайващ и съвременен. Дизайнът припомня за по този начин обичаното море и ни потапя в света на по този начин харесваните от децата русалки.

Вижте още:

3. Маникюр за къси нокти с съвременен мраморен дизайн

Тези мраморни нокти ни дават още една причина да обичаме кораловите цветове. Този изящен външен тип би бил превъзходен за съвсем всичко, в това число всекидневието. Можете да експериментирате с разнообразни цветове, които да подхождат на настроението и тоалета ви.

4. Свеж маникюр за къси нокти подобаващ за публични събития

 

Този 3D маникюр е хубав. Той употребява доста от най-модерните дизайни на ноктите сега, в това число непрозрачен лак и дизайн на кутикула.

5. Матови и блестящи хрумвания за къси нокти

 

Ето един взор, който потвърждава поговорката „ противоположностите се притеглят “. Комбинацията на матови нюанси с добавения бляскав искра прави съвършен контрастност. Простотата на този дизайн го прави елементарен за правене вкъщи. Можете даже да извършите собствен личен непрозрачен лак, като смесите транспарантен лак с матови сенки за очи.

6. Прост маникюр – матови и кристални нокти

За този външен тип матовият лак е в контрастност с дизайн на кутикули от перли. Розовото и сивото основават шикозна цветова скица, която би била превъзходен всекидневен дизайн на ноктите. Можете да опитате един от тези красиви маникюри във всеки цвят, който изберете.

7. Огледален маникюр за къси нокти

Тези огледални нокти могат да бъдат направени в обичания ви железен цвят. С този маникюр постоянно ще ви виждат, той е моден и друг.

8. Лесен и обикновен маникюр за къси нокти

Маникюрът, който можете да вършиме вкъщи. Просто променяйте цветовете за нов и пресен тип всякога.

9. Маникюр за къси нокти с точки

Тези елегантни нокти са друга концепция, която елементарно бихте могли да извършите вкъщи. Минимализмът на този дизайн ви дава маникюр, който би бил моден всеки ден.

10. Маникюр за къси нокти с геометричен дизайн

Геометричните въодушевени маникюри са идеални за тези, които избират къси нокти. Те в действителност могат да създадат стила ви в допълнение съвременен. Можете да извършите еднакъв дизайн на всичките си нокти или да опитате друг на всеки нокът.

11. Свеж и пъстър маникюр за къси нокти

Този маникюр е страховит и пресен, напомнящ за пролетта. Можете елементарно да си го извършите вкъщи.

12. Класически френски маникюр за къси нокти

Френският маникюр в никакъв случай не излиза от мода. Ако желаете нещо малко по-цветно постоянно може да вкарате още цветове.

13. Светло пастелно омбре

Едно класическо омбре което носи жанр и грациозност.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР