Мъничък Джак Ръсел териер, който оцеля в планините на Колорадо

...
Мъничък Джак Ръсел териер, който оцеля в планините на Колорадо
Коментари Харесай

„Варно куче“ загуби половината от телесното си тегло, след като оцеля 10 седмици до собственика, починал в планините на Колорадо, казва спасителят

Мъничък Джак Ръсел териер, който оцеля в планините на Колорадо повече от 10 седмици след гибелта на притежателя си от хипотермия е изгубила половината от телесното си тегло, сподели избавител.

Ричард Мур от Пагоса Спрингс, Колорадо, и неговото 12-килограмово куче Фини бяха тръгнали да изкачват връх Блекхед източно от града на 19 август, само че в никакъв случай не се е върнал вкъщи, сподели офисът на шерифа на окръг Арчулета.

Продължаващото дни търсене на подлата и стръмна западна страна на планината сред мястото, където беше паркирана колата на Мур, и върха, беше несполучливо, сподели Делинда Ван Брайтин с Taos Search and Rescue, чието куче изследовател се причисли към напъните. От началната точка преходът до връх Блекхед се издига на 2150 фута надморска височина.

Връх Блекхед, който има надморска височина от 12 500 фута, се намира в планините Сан Хуан в югозападен Колорадо.

Finney's история за оцеляване  отбелязва минимум третия път, когато куче е открито живо до тялото на екскурзиант от предходната година. През май 2022 година лабрадор беше открит да лежи до тялото на 74-годишен мъж от Аризона, който беше умрял по време на поход.

Месец преди този момент изчезнал 29-годишен турист беше открит мъртъв в Грифит Парк в Лос Анджелис с кучето си до него. Членове на фамилията споделиха, че наподобява кучето не се е отделяло от него в продължение на две седмици.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР