Manhart е добре позната тунинг компания за феновете на BMW

...
Manhart е добре позната тунинг компания за феновете на BMW
Коментари Харесай

Брутално BMW X7 с 650 конски сили

Manhart е добре позната тунинг компания за почитателите на BMW и като такава се грижи да задоволи всички потребности на своите клиенти, без значение от това с какъв автомобил разполагат те. Последният план на немското студио е основан на най-големия модел на баварците – Х7. Типично в собствен жанр, от Manhart са пипнали визията, както и мощността на огромния „ джип “.
`Брутално

Комбинацията от черна матова багра и златисти акценти по цялото купе е позната от другите планове на компанията, а джанти в двуцветна композиция, още веднъж от черно и златисто заменят истинските колела. Предната ризница е с по-големи отвори и по-агресивен дизайн, а в задната част е подложен дребен дифузьор, още веднъж емфатичен със златиста багра. За по-добра визия и държание на пътя е добавено и окачване, понижаващо култура с 25мм.

`Брутално

Най-интересните промени са под капака, където е непокътнат 4.4-литровия осмак, който в фабричен тип е задоволителен за 530 конски сили и 750 нютон метра. След софтуерна интервенция и промяна на генерацията, всъдеходът генерира 650 конски сили и 920 нютон метра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР