Мандатоносителят държи ключа към съставяне на кабинет. Важен е и

...
Мандатоносителят държи ключа към съставяне на кабинет. Важен е и
Коментари Харесай

Гърдев: Очакваме програмата на БСП и номинирания за премиер

" Мандатоносителят държи ключа към сформиране на кабинет. Важен е и методът на образуване на работата в обединението. Очакваме програмата на Българска социалистическа партия и тяхната номинация за министър председател. Личността е значима, само че тя би трябвало да бъде обвързвана със периоди, цели и цели. В консултациите несъгласията ще бъдат изгладени ". Това разяснява за " Денят онлайн " по NOVA NEWS Димитър Гърдев, интернационален секретар на " ИТН ".

По думите му напусналите Има Такъв Народ се надяват да отделят от структурата на партията, само че би трябвало да търсят по-широка поддръжка, а освен да целят разединение в Има Такъв Народ.

Според него обществото не може да се дели, като на някои хора се поставя клеймо " мафия ". " Такова разделяне, което е диалект, не трябва да се позволява, тъй като трайно разделя обществото. Националните ни ползи ще бъдат във фокуса на Има Такъв Народ ", безапелационен е Гърдев. По проблема с РСМ той показа, че пред тяхната страна следва сериозна работа, която напълно зависи от тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР