Мандатите на щатско ниво подкрепят целите на администрацията на Байдън

...
Мандатите на щатско ниво подкрепят целите на администрацията на Байдън
Коментари Харесай

Демократите от Мичиган са готови да изпробват амбициозни екологични цели в индустриалния Среден Запад

Мандатите на щатско равнище поддържат задачите на администрацията на Байдън за незамърсяващ с въглерод електрическа енергия бранш до 2035 година и стопанска система с нулеви чисти излъчвания не по-късно от 2050 година

Пакетът за чиста сила, който беше утвърден от демократите в законодателния орган на Мичиган този месец, беше възхвален от екологични групи. Лиза Возняк, изпълнителен шеф на Мичиганската лига на гласоподавателите за запазване, сподели, че се надява проектът на Мичиган да послужи като модел за други щати.

„ Мичиган е в сърцето на индустриалния Среден Запад. Това, което се случва тук, дефинира тона за това, което може да се случи в цялата страна “, сподели Возняк.

Мичиган се класира на 11-то място по ползване на електрическа енергия в цялата страна през 2021 година, като по-голямата част от него идва от въглища, природен газ и моторен бензин. От 12%, създадени посредством възобновими източници предходната година, множеството идват от ветрове, които се разгръщат през Големите езера.

Ресурс, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР