Мандатът, който е в БСП трудно ще бъде изпълнен, правителство

...
Мандатът, който е в БСП трудно ще бъде изпълнен, правителство
Коментари Харесай

Стефан Янев: Нагледали сме се на бухалки, не ни трябва още една в лицето на Рашков

Мандатът, който е в Българска социалистическа партия мъчно ще бъде изпълнен, държавно управление доста мъчно може да бъде основано. Във вчерашните думи на президента проличава желанието му Българска социалистическа партия по-бързо да върне мандата. Това съобщи в " Денят стартира " на Българска национална телевизия някогашният консултант на президента и експремиер ген. Стефан Янев, който сега е водач на партия " Български напредък ".

" На президента постоянно му е мъчно, само че се оправя, ще сформира служебно държавно управление и то ще се оправи по един добър метод ", добави той.

На въпрос каква е повода за разрива сред Румен Радев и Кирил Петков, той сподели, че не знае, само че със следното конкретизиране:

" Предполагам, че това е невъзможността на Петков да формулира и организира устойчива политика, по който и да е въпрос. Въпрос и на личностни качества и на самонадеяност, че нещата ще се получат от единствено себе си. Най-вече нежеланието да се разбере по какъв начин действа страната и системите й. "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР