Манчестър юнайтед трябва да даде още време на мениджъра си

...
Манчестър юнайтед трябва да даде още време на мениджъра си
Коментари Харесай

Бербатов: В момента отборите не се страхуват от "Манчестър юнайтед"

Манчестър юнайтед " би трябвало да даде още време на мениджъра си Оле Гунар Солскяр, счита някогашният нападател на тима Димитър Бербатов. Според него е рано да се вършат промени.

Норвежецът е подложен напрегнат поради неубедителното показване на " Юнайтед " в последните седмици. След шест мача във Висшата лига съставът е осми с осем точки и изостава с 10 от лидера " Ливърпул ".

Бербатов счита, че не е удачно да се сменя треньорът при всеки случаи с поредност слаби резултати. " Ще пристигна идващият и ще е същото. Това е циничен кръг, от който няма излаз. Трябва да му дадат повече време ", съобщи той в обичайния си коментар за букмейкъра " Бетфеър ".

Според него е въпрос на време напъните на Солскяр да дадат резултат. " Нека не забравяме, че сър Алекс Фъргюсън завоюва купата в шестия си сезон, тъй че това е дълъг развой и не е елементарно, както хората мислят. "

" В момента тимовете не се боят от " Юнайтед ", добави Бербатов. По думите му най-голямото тестване за състава на Солскяр ще е мачът с " Арсенал ".

Българинът изрази вяра също, че мениджърът на " Тотнъм " Маурисио Почетино ще продължи работата си в клуба макар изявленията, че може да се стигне до разлъка.

Фотогалерия: Вълшебната кариера на футболния идеалист Димитър Бербатов >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР