Манчестър Юнайтед спечели гостуването си на Брайтън с 3:0 и

...
Манчестър Юнайтед спечели гостуването си на Брайтън с 3:0 и
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед не даде шанс на Брайтън и се върна на петото място

Манчестър Юнайтед завоюва гостуването си на Брайтън с 3:0 и се върна на петото място в класирането в британската Висша лига. Мачът от 32-ия кръг мина при тотално преимущество на " алените дяволи ", които притиснаха противника си незабавно след първия съдийски сигнал.

Още в 16-ата минута младокът Мейсън Грийнууд откри резултата след компактен удар по земя до дясната греда. Попадението не промени нищо и гостите тотално обсадиха вратата на Брайтън.

В 29-ата минута Погба чукна леко топката към Бруно Фернандеш, който стреля още веднъж в десния ъгъл. Имаше лек рикошет в бранител и Мат Райън не можа да реагира съответно - 0:2.
 Снимка 486035
Източник:

В началото на втората част двамата голамайстори досега Грийнууд и Фернандеш създадоха страховит гол. Младокът даде прекрасен пас към Фернандеш, който от воле в дясната част на офанзивата разстреля Райън за 0:3.

Давид де Хеа не остана напълно без работа и в края направи едно от марковите си спасявания. От другата страна Райън съумя да предотврати сигурен гол на резервата Скот Мактомини след рикошет.

Така Манчестър Юнайтед има към този момент 52 точки, с колкото е и Уулвърхямптън. Челси е на четвърто място с 52 точки и мач по-малко. Брайтън е на 15-о място с 33 точки и при победа в идващия мач против последния Норич съвсем несъмнено ще се избави от изпадане.
 Снимка 486036
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР