Манчестър Юнайтед продължава да пропада в класирането на Висшата лига,

...
Манчестър Юнайтед продължава да пропада в класирането на Висшата лига,
Коментари Харесай

Рангник си хареса двама, които ще оправят проблемите на Юнайтед в центъра на терена

Манчестър Юнайтед продължава да пропада в класирането на Висшата лига, откакто и то на своя „ Олд Трафорд “. Временният старши-треньор Ралф Рангник имаше опция да поработи известно време с отбора и към този момент е уверен, че най-големият проблем е в халфовата линия. Затова от Sky Sports настояват, че той си е харесал двама полузащитници, които да поправят несъвършенствата.

Единият е Бубакар Камара от Марсилия, а другият Рубен Невеш от Уувърхамптън, като даже се твърди, че французинът води договаряния за прелиминарен контракт с „ алените дяволи “ с оглед обстоятелството, че контрактът му изтича през лятото.

Португалецът въпреки това е считан за един от най-класните разиграващи халфове във Висшата лига през последните няколко години, само че по една или друга причина към него до този миг липсват сериозните предложения.

Всичко това е неприятна вест за Пол Погба и Фред, тъй като двамата и без друго са обект на непрекъснати рецензии, а привличането на нови лица точно в техните позиции би могло да значи единствено едно - продажба през лятото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР