Манчестър Юнайтед продължава да преследва полузащитника на Фиорентина Софиян Амрабат.

...
Манчестър Юнайтед продължава да преследва полузащитника на Фиорентина Софиян Амрабат.
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед няма намерение да се откаже от Амрабат

Манчестър Юнайтед продължава да преследва полузащитника на Фиорентина Софиян Амрабат. Тимът на Ерик загар Хаг е на лов за нападател, като Расмус Хойлунд от Аталанта е отпред в листата им, само че нидерландецът желае да укрепи и халфовата си линия.

The Mirror твърди, че Юнайтед се приближава от ден на ден до договорка от към 60 милиона паунда за датския национал и по-късно ще се насочи към Амрабат, само че за задачата първо ще би трябвало да продадат някои от ненужните си играчи. Тен Хаг има бюджет от към 120 милиона паунда, само че Юнайтед може да усили своята покупателна дарба, като продаде тъкмо такива футболисти, които няма да имат място в състава.

Юнайтед към този момент натрупа към 20 милиона паунда от продажбите на Антъни Еланга и Алекс Телес, които се причислиха към Нотингам Форест и Ал Насър. Ерик Баи, Дийн Хендерсън, Фред и Дони ван де Беек също са сложени в листата с тези, които могат да изоставен, до момента в който Юнайтед ще обмисли още възможна продажба на Хари Магуайър и Скот МакТоминей.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР