Манчестър Юнайтед прекъсна серията си от четири поредни двубоя без

...
Манчестър Юнайтед прекъсна серията си от четири поредни двубоя без
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се върна към победите след страхотен обрат срещу Астън Вила

Манчестър Юнайтед прекъсна серията си от четири следващи дуела без победа във всички шампионати, откакто победи с 3:2 като хазаин Астън Вила в среща от 19-ия кръг на британската Висша лига.

На своя " Олд Трафорд " " алените дяволи " сътвориха незабравим поврат против бирмингамци, защото на почивката изоставаха с 0:2, само че след нея, въодушевени от головете на Алехандро Гарначо и Расмус Хьойлунд, футболистите на Ерик загар Хаг стигнаха до триумфа.

Иначе мачът потегли кошмарно за домакините, които през първата част позволиха две груби неточности в защита при статични положения, от които Астън Вила се възползва, с цел да си обезпечи два гола задатък посредством Джон Макгин и Леандър Дендонкер.

Още при започване на второто полувреме обаче Юнайтед сподели, че е подготвен да се бори и в 48-ата минута попадение на Алехандро Гарначо бе анулирано поради засада.



Десетина минути по-късно гостите сбъркаха съдбовно в центъра на игрището, което разреши на " алените дяволи " да провежда светкавична контраофанзива и този всичко с позицията на Гарначо беше постоянно, с цел да оползотвори той асистенция на Маркъс Рашфорд, намалявайки пасива на своя отбор.

В 71-ата минута още веднъж аржентинецът беше на вярното място, с цел да нанесе изстрел, който след рикошет в тялото на защитник на Вила стана неспасяем за стража на гостите Емилиано Мартинес и по този начин резултатът беше подравнен - 2:2.

Така се стигна до 81-ата минута, когато домакините извършиха ъглов удар, при който Макгин не съумя да почисти топката, която стигна до Расмус Хьойлунд и датчанинът от въздуха я прати във вратата на бирмингамци за крайното 3:2, като за него това бе и дебютен гол в кариерата му във Висшата лига.

След тази инфарктна победа Манчестър Юнайтед краткотрайно се изкачи до 6-ото място в подреждането с 31 точки, до момента в който Астън Вила остава 3-и с 39 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР