Манчестър Юнайтед победи с 1:0 Реал Бетис във втория мач

...
Манчестър Юнайтед победи с 1:0 Реал Бетис във втория мач
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед довърши започнатото срещу Бетис

Манчестър Юнайтед победи с 1:0 Реал Бетис във втория мач от осминафиналите. Така " алените дяволи " не престават към четвъртфиналите с общ триумф 5:1 след победа с 4:1 на " Олд Трафорд ". 

Маркъс Рашфорд пък донесе минималната победа в реванша с гол в 56-ата минута.

Още преди изминаването на 20 секунди игрово време, Манчестър Юнайтед погледна към вратата на Бетис. " Червените дяволи " нападнаха отдясно, където пред Рашфорд имаше доста пространство. Центрирането му обаче бе разочароващо.

Хуанми получи отличен извеждащ пас в 8-ата минута. Той съумя да надбяга Магуайър и да стреля около Де Хеа, ударът му по земя обаче мина настрана и от вратата на " алените дяволи ". Три минути по-късно Хоакин бе покрай гола. 41-годишният футболист на Бетис нанесе мощен изстрел от границата на наказателното поле, а шутът му срещна гредата. 

В 19-ата минута Бруно Фернандеш опита изстрел от сериозна отдалеченост, само че прати топката високо над вратата. Минута по-късно Рашфорд получи добра топка в пеналтерията на Бетис и стреля, само че право в ръцете на стража Руи Силва. Оказа се, че Рашфорд е бил и в засада. 

Хуанми получи нов страховит късмет да осъществя. В 32-ата минута той бе изведен в наказателното поле на Манчестър Юнайтед. Последва изстрел, който обаче бе избавен от Де Хеа, който бързо излезе напред, с цел да съкрати дистанцията. Хуанми получи втори късмет да стреля, този път с глава и от сложна позиция. Нападателят на Бетис не съумя да откри задачата. 

В самия завършек на първото полувреме пристигна и най-чистата опция за " алените дяволи ". То стана факт след прелестно центриране в наказателното на севилци. Топката беше избита, а Фекундо Пелистри опитва пряк изстрел от въздуха. Той не уцели добре топката, която се озова в напречния дирек, където и Вут Вегхорст съумя да добави, само че състезател на Бетис почисти от голлинията, с цел да резервира нулевото тъждество.

45' ⏱⚽️ Half time
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР