Манчестър Юнайтед отива на Астън Вила в неделя следобед, като

...
Манчестър Юнайтед отива на Астън Вила в неделя следобед, като
Коментари Харесай

На кой канал е Астън Вила срещу Ман Юнайтед? Начален час, телевизия и подробности за предаването на живо

Манчестър Юнайтед отива на Астън Вила в неделя следобяд, като се стреми да понижи разликата сред себе си и тима на Унай Емери на пето място.

Мъжете на Ерик загар Хаг сега са шести в таблицата, с девет точки закъснение от квалификационните места в Шампионската лига, само че победа на Вила Парк ще понижи тази разлика до пет. Юнайтед влезе в мача с известна инерция, откакто завоюва последните си три победи във всички надпревари.

Това беше невпечатляващ сезон за вярващите на Олд Трафорд, които биха очаквали по-добро от тяхна страна, когато се случи идва във форма на лигата. Януарският трансферен прозорец пристигна и си отиде, без да идват нови попълнения, което значи, че Тен Хаг ще би трябвало да извлече мелодия от това, което към този момент има от в този момент до май.

За разлика от това, Вила се радваше на звездна акция, тъй че надалеч, надминавайки упованията на съвсем всички. Тотнъм е този, който сега заема по този начин мечтаното четвърто място, само че победа за хората на Емери ще ги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР