Манчестър Юнайтед официално обяви назначението на Ралф Рангник за временен

...
Манчестър Юнайтед официално обяви назначението на Ралф Рангник за временен
Коментари Харесай

Официално: Ралф Рангник пое Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед публично разгласи назначението на Ралф Рангник за краткотраен управител при съблюдаване на условията за работна виза.. Той ще е старши треньор на представителния отбор до края на сезона, а по всяка възможност по-късно ще бъде оставен на работа като съветник.

Спортният шеф на Манчестър Юнайтед Джон Мъртоу разяснява: „ Ралф е един от най-уважаваните треньори и новатори в европейския футбол. Той беше нашият претендент номер едно за краткотраен управител, отразявайки скъпите лидерски и механически умения, които ще донесе от съвсем четири десетилетия опит в ръководството и треньорството. “

“Всички в клуба чакат с неспокойствие да работят с него през идния сезон, а по-късно още две години той ще бъде в ролята на консултант”, добави Мъртоу.

“Развълнуван съм, че се причислявам към Манчестър Юнайтед и съм фокусиран да направя този сезон сполучлив за клуба. Отборът е цялостен с гении и има страховит баланс сред младост и опит. Всичките ми старания през идващите шест месеца ще бъдат в това да оказа помощ на тези играчи да разпрострат капацитета си, както самостоятелно, по този начин и най-важното като тим. Освен това чакам с неспокойствие да поддържа дълготрайните цели на клуба на консултантска основа”, разяснява Рангник.

Майкъл Карик ще остане отпред на първия тим, до момента в който работната виза на Ралф не бъде извадена.

Манчестър Юнайтед изрази своята признателност към Локомотив Москва за тяхното съдействие в договарянията за Ралф Рангник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР