Манчестър Юнайтед обяви трансфера на Неманя Матич от Челси. Сръбският

...
Манчестър Юнайтед обяви трансфера на Неманя Матич от Челси. Сръбският
Коментари Харесай

Неманя Матич вече е играч на "Манчестър Юнайтед"

" Манчестър Юнайтед " разгласи прехвърлянето на Неманя Матич от " Челси ". Сръбският халф мина в 20-кратните първенци на Англия с трансфер на стойност 45 млн. евро. Договорът му е за три сезона с алтернатива за удължение с още една година.

28-годишният Матич е третото ново попълнение за " алените дяволи " през летния трансферен прозорец след.

" Неманя е футболист на " Манчестър Юнайтед " и състезател на Жозе Моуриньо. Той има всички качества, които желаеме: преданост, упоритост и поредност. Отборен състезател е. Благодаря му за желанието да се причисли към тима. Без това щеше да бъде невероятно идването му при нас. Сигурен съм, че нашите футболисти и почитатели ще го обикнат. Добре пристигнал за нашия нов номер 31 ", съобщи мениджърът на " алените дяволи " Жозе Моуриньо.

A big welcome to our new no.31... #MaticIsRed pic.twitter.com/Mo1TM9gb26
— Manchester United (@ManUtd) 31 юли 2017 година

Матич стана първенец във Висшата лига с " Челси " през 2015 и 2017 година.

" Насладих се на моето време в " Челси " и желая да благодаря на клуба и ентусиастите за поддръжката. Нямам самообладание да срещна новите ми съотборници и да стартира да упражнявам с тях. Това е доста вълнуващо. Гледам напред и желая да изиграя роля в историята в този популярен клуб ", разяснява Матич, който беше футболист на " сините " от Лондон сред 2009 и 2011 година, както и сред 2014 и 2017 година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР