Манчестър Юнайтед обмислят ход за бившето дете-чудо на Реал Мадрид

...
Манчестър Юнайтед обмислят ход за бившето дете-чудо на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Скаут на Манчестър Юнайтед за 43 милиона паунда, бивш дете-чудо на Реал Мадрид, ще замени Антони с възможен разменен трансфер

Манчестър Юнайтед обмислят ход за бившето дете-чудо на Реал Мадрид Такефуса Кубо, защото обмислят заменяне на недобре представящия се Антони, съгласно известията.

Японският национал, който е бил в академията на Барселона и по-късно в Реал Мадрид, напусна Бернабеу предишния сезон, с цел да подпише с Реал Сосиедад. От испанската страна той става все по-силен и Юнайтед изпрати скаути да го следят най-малко седем пъти този сезон.

Антони беше мощно смутен след мега-паричния си трансфер от Аякс предишния сезон и Ерик загар Хаг може да би трябвало да понижи загубите си. Сосиедад съумя да извлече най-хубавото от Кубо, който означи 15 гола и направи 13 асистенции в 67 мача след прехвърлянето си за £5,5 милиона.

22-годишният в никакъв случай не е играл за Лос Бланкос и е бил даван чартърен, само че в този момент Юнайтед прояви интерес. Сосиедад, който е в елиминационните етапи на Шампионската лига, отхвърли оферта от 26 милиона паунда от Наполи през лятото, като играчът има контракт до 2027 година

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР