Манчестър Юнайтед може да назначи нов постоянен мениджър още преди

...
Манчестър Юнайтед може да назначи нов постоянен мениджър още преди
Коментари Харесай

Юнайтед вече мисли за нов треньор от лятото

Манчестър Юнайтед може да назначи нов непрекъснат управител още преди края на сегашния сезон. Според „ Манчестър Ивнинг Нюз “ клубното управление към този момент се е отказало от концепцията на Рафл Рангник да води тима до лятото и работи по проекта новият треньор да бъде назначен по-рано.

Освен неувереното показване на тима при германеца досега, другата причина е, че в клуба желаят новият управител да е почнал работа много преди 1 юли, когато отваря летният трансферен прозорец. Така индивидът, на който ще се залага в бъдеще, ще има доста по-реална визия за това кои играчи няма да употребява и в кои зони желае тимът да бъде заздравен.

Клубът също така желае да избегне нелепата обстановка, в която изпадна Тотнъм след уволнението на Жозе Моуриньо. През предишното лято „ шпорите “, които разчитаха на краткотраен управител до края на сезона, дълго време не съумяха да назначат негов заместител.

Фаворитите са поста са добре познати – Маурисио Почетино, Ерик загар Хаг и Брендън Роджърс.

Според „ Манчестър Ивнинг Нюз “ футболният шеф на "червените дяволи " Джон Мъртоу ще управлява целия развой по назначението на новия управител. Самият Ралф Рангник, който от лятото ще има консултантска роля, ще му оказва помощ в това начинание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР