Манчестър Юнайтед е смятан за фаворит за привличането на крилото

...
Манчестър Юнайтед е смятан за фаворит за привличането на крилото
Коментари Харесай

Ман Юнайтед е пръв на опашката за Ансу Фати

Манчестър Юнайтед е считан за любимец за привличането на крилото на Барселона Ансу Фати, в случай че той бъде пуснат на пазара през лятото, написа " Спорт ". В последно време все по-усилено се приказва, че 20-годишният гений е подготвен да си тръгне от " Камп Ноу ", защото не е удовлетворен от дребното игрово време, което получава. Така че няма да е изненада, в случай че се стигне до негова продажба, още повече, че каталунците имат незабавна потребност да изпълнят касата си със свежи средства.

Фати е записал 38 мача на сметката си от началото на акцията. В същото време обаче той е бил титуляр в едвам 9 срещи в Ла Лига, а треньорът Чави Ернандес постоянно избира да залага на други играчи в предни позиции. Това не се нрави на младия гений, който въпреки да има контракт за още 4 години, може и да изиска трансфер.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Манчестър Юнайтед не е единствения претендент за подписа на крилото. Към него интерес има и от Челси, Нюкасъл и Арсенал, само че все още " алените дяволи " са с едни гърди пред съперниците си.

На " Олд Трафорд " от много време са хвърлили око на Фати и са подготвени на всичко, с цел да го вземат в редиците си. Приоритет за клуба през лятото ще бъде привличането на нов централен нападател, защото Ваут Вегхорст е в чартърен до лятото, а Антони Марсиал съвсем несъмнено ще бъде продаден. Привличането на ново крило обаче също се разисква в клуба, защото Антони Еланга най-вероятно ще напусне, а също така бъдещето на Мейсън Грийнууд остава нестабилно, въпреки да бе оневинен по обвиняването в опит за обезчестяване и побой.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР