Манчестър Юнайтед е изправен пред огромно решение с пръчка или

...
Манчестър Юнайтед е изправен пред огромно решение с пръчка или
Коментари Харесай

Краткият списък от 10 играчи на Манчестър Юнайтед, които да заменят Ерик тен Хаг и защо сър Джим Ратклиф ги иска

Манчестър Юнайтед е изправен пред голямо решение с пръчка или поврат това лято, когато става въпрос за Ерик загар Хаг и сър Джим Ратклиф към този момент наподобява има някои огромни имена в полезрението си.

Бъдещето на Тен Хаг към момента може да зависи от това, което ще се случи от в този момент до края на сезона. Юнайтед към момента може да си обезпечи класиране в Шампионската лига със мощен свършек, до момента в който триумфът за ФА Къп остава вероятен, само че те също могат да завършат акцията отвън първите пет и без трофей.

Собственикът на Юнайтед Ратклиф се приготвя за първи трансферен прозорец, отговарящ за футболните интервенции и към този момент са направени промени зад кулисите. Пристигането на Омар Беррада като основен изпълнителен шеф беше оповестено през януари, до момента в който спортният шеф на Нюкасъл Дан Ашуърт се доближава към пренасяне, откакто беше пуснат в отпуск за градинарство.

Ратклиф има къс лист от 10 индивида за поста, в това число актуалният селекционер на Англия Гарет Саутгейт. Тук Mirror Fo...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР