Манчестър Юнайтед бавно, но сигурно се превръща в онзи посредствен

...
Манчестър Юнайтед бавно, но сигурно се превръща в онзи посредствен
Коментари Харесай

Гари Невил е бесен, че играчите на Манчестър Юнайтед са измислили обиден прякор на един от треньорите

Манчестър Юнайтед постепенно, само че несъмнено се трансформира в оня несъвършен тим, който бе преди идването на Алекс Фъргюсън преди 40 години, без значение от обстоятелството, че клубът продължава да притегля видимо класни фигури. Абсолютна липса на класа обаче е лепването на обидни прякори на хора от треньорския екип на краткотрайния управител Ралф Рангник. Това е и мнението на Гари Невил, който разяснява историята пред Sky Sports.

„ Намирам го за извънредно неуважително и въобще не ми се коства смешно. Да назовават дясната ръка на Ралф Рангник Тед Ласо въобще не е занимателно. Напротив! Неуважително е, дори го намирам за непоносимо “, сподели легендата на „ алените дяволи “, визирайки слуховете, че в съблекалнята това е прякорът на Крис Армас.

В същото време Юнайтед ниже един след различен слабите резултати, макар упоритостите от началото на сезона, че ще се бори за купата дружно с Манчестър Сити, Ливърпул и Челси. Реалността обаче към днешна дата е такава, че клубът е новобранец в битката за топ 4.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР