Манчестър Сити вече е под сериозната угроза да не бъде

...
Манчестър Сити вече е под сериозната угроза да не бъде
Коментари Харесай

УЕФА обяви: Става страшно за шампиона на Англия!

Манчестър Сити към този момент е под сериозната заплаха да не бъде позволен до присъединяване в Шампионската лига. Днес УЕФА излезе с публично известие, че „ жителите “ са в нарушаване на разпоредбите за финансовия феърплей, написа Блиц.

„ Разследващият орган към Комисията за финансовия надзор на клубовете завърши работата си и резултатите са трансферирани към Дисциплинарния съвет на Комисията. Разследването стартира на 7 март 2019 година поради вероятни нарушаване на финансовия феърплей, които бяха сигнализирани от редица европейски и международни издания “, оповестиха от УЕФА.

Очаква се решението на дисциплинарния орган да бъде оповестено в идващите седмици. Според информациите от британските медии е предложено премахване на Манчестър Сити.

„ Манчестър Сити като футболен клуб е отчаян, само че не сюрпризиран от изказването на УЕФА и предстоящото решение на органа, управителен от някогашния белгийски министър председател Ив Летерм. Изтеклите в медиите информации през тази седмица насочваха към сходен процес. Ние сме сигурни, че ще има положителен процес за нашия клуб “, оповестиха „ жителите “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР