Манчестър Сити продължава наказателната си акция в Англия. След като

...
Манчестър Сити продължава наказателната си акция в Англия. След като
Коментари Харесай

Манчестър Сити гази мощно в Англия

Манчестър Сити продължава наказателната си акция в Англия. След като преди седмица разрушиха с 5:0 Ливърпул, през днешния ден момчетата на Хосеп Гуардиола отнесоха с 6:0 Уотфорд като посетител в среща от 5-ия кръг на Висшата лига.

Серхио Агуеро изведе гостите напред в резултата в 28-ата минута, когато засече с глава центриране от фаул на Де Бройне. Само 3 минути по-късно аржентинецът удвои, оползотворявайки на празна врата пас на Давид Силва.

В 37-ата минута Агуеро изведе с остроумен пас Габриел Жесус зад защитата на Уотфорд и бразилецът прецизен шут направи резултата типичен.

В средата на второто полувреме Отаменди засече с глава центриране на Силва и направи 4:0 в интерес на " жителите. В 81-ата минута Агуеро оформи своя хеттрик, а в продължението на мача Стърлинг от дузпа направи 6:0.

Преди изиграването на останалите мачове Манчестър Сити е водач във краткотрайното класиране с актив от 13 точки. Уотфорд пък е 8-и с 8.

В различен мач от кръга Нюкасъл завоюва с 2:1 семейството си на Сток Сити. Точни за 3-ия следващ триумф за " свраките " в британския хайлайф бяха Атсу (19) и Ласкел (68). Единственото попадение за " грънчарите " бе дело на Шакири (57).

Тимът на Рафаел Бенитес е с актив от 9 точки на 4-ото място, до момента в който Сток Сити е 13-и с 5.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА - ТУК!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР