Манчестър Сити продължава да иска в редиците си, но клубът

...
Манчестър Сити продължава да иска в редиците си, но клубът
Коментари Харесай

Сити свали офертата към Меси с 200 млн. евро, но тя пак си остава космическа

Манчестър Сити продължава да желае в редиците си, само че клубът е занижил офертата си с цели 200 млн. евро, твърди Sun. През предишното лято британският клуб е бил предложил на звездата на 700 млн. евро под формата на заплати за интервал от пет години, само че в този момент офертата към този момент е изменена на 500 млн. и то за осем години. “Гражданите” са ревизирали предлагането си поради продължаваща рецесия около пандемията, както и поради обстоятелството, че Лео ще е стар с една година, когато вероятно пристигна при тях.

Преди началото на сезона Меси направи опит да напусне Барселона със свободен трансфер, базирайки се на уговорка в договора си. Това обаче не се получи и той остана на “”, само че договорът му изтича.

Ако аржентинецът се съгласи да укрепи отбора на, това евентуално ще е за два сезона + 12 месеца. След това ще се чака той да премине за нови 24 месеца в Ню Йорк Сити, който е със същия притежател като Манчестър Сити - City Football Group. В пакетната оферта на водача в Премиър лийг влиза 8-годишно обвързване, което значи, след прекратяването на футболната си кариера Меси би би трябвало да стане дипломат на City Football Group по света. Не е изключено в съглашението да бъде вмъкната и уговорка и за един сезон като състезател в Индия или ОАЕ.

За съпоставяне, сега нападателят е във финалните месеци от договора с Барса, който подписа през 2017 година За тези четири години той ще е получил към 555 млн. евро.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР