Манчестър Сити победи Уест Хем с 2:1 на "Етихад Стейдиъм"

...
Манчестър Сити победи Уест Хем с 2:1 на "Етихад Стейдиъм"
Коментари Харесай

Ман Сити продължи добрата си форма и се изравни с Челси на върха

Манчестър Сити победи Уест Хем с 2:1 на "Етихад Стейдиъм " в дуел от 13-ия кръг на Премиър лийг. Илкай Гюндоган вкара откриващия гол в 33-ата минута, а в самия завършек на срещата Фернандиньо и Лансини осъществиха по едно попадение за двата отбора.

В 11-ата Антонио за малко не съумя да засече на далечната греда центриране на Масуаку. Пет минути по-късно Лапорт засече с глава центриране на Гюндоган от корнер, след който удар топката удари гредата. В 17-ата минута Сити означи посредством Марез, само че голът бе анулиран поради засада.

В 33-ата минута Кансело откри с доста положително подаване Марез, който центрира към Гюндоган, а за немският халф не остана друго с изключение на да открие за 1:0. Три по-късно Сити като по знамение не удвои задатъка си. Удар на Жезус обаче бе блокиран на голлинията от Джонсън.

Началото на второто полувреме се забави поради почистването на терена, все пак в 56-ата минута Жезус излезе очи в очи с Фабиански, който направи положително избавяне, само че бразилецът стигна до топката и я насочи към вратата. Със самопожертвователна интервенция Аарън Кресуел се хвърли и почисти от голлинията. Бранителят обаче се удари неприятно в страничната греда и след тази си интервенция трябваше да бъде сменен.

В самия завършек на срещата Фернандиньо удвои преднината за отбора на Пеп Гуардиола, а минута по-късно попадение на Бернардо Силва бе анулирано заради засада. Минута преди да изтече добавенот време Мануел Лансини понижи изоставането за лондонския отбор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР