Манчестър Сити напра огромна скорост през сезона и сякаш е

...
Манчестър Сити напра огромна скорост през сезона и сякаш е
Коментари Харесай

Всемогъщият Ман Сити се изправя срещу един от двата тима, които могат да го спрат

Манчестър Сити напра голяма скорост през сезона и като че ли е тимът в най-хубава форма освен в мощната британска Висша лига, само че и в света все още. " Гражданите " са в серия от 11 следващи победи в шампионата, само че в този момент против тях се изправя най-малко на хартия един от двата тима, който може да ги спре по пътя към трофея - Челси .
Сити против Челси: Много остарели сметки за споразумяване
Двата тима излизат един против различен на " Етихад Стейдиъм " в ранния съботен (15 януари) дуел от 14:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за това Пеп Гуардиола и компания да запишат 12-и следващ триумф в шампионата е 1,75, до момента в който за победа в интерес на европейския клубен първенец е 4,90 (равенството е оценено на 4,10).

Двата тима към този момент премериха сили през този сезон във Висшата лига. В шестия кръг Сити завоюва с минималното 1:0, само че триумфът е надалеч от това да им обезпечи жадувания реванш против този конкурент, откакто Челси прекърши огромната фантазия на манчестърци през предишния сезон - да завоюват Шампионска лига, побеждавайки ги още веднъж на финала със същия резултат - 1:0.



Любопитното е, че в три от последните им четири срещи във всички шампионати се следи тъкмо този резултат за краен - 1:0 (в два от случаите в интерес на столичани). Коефициентът на efbet за това Сити да продължи с наказателната акция с този резултат е 7,40, до момента в който за тъкмо повтаряне на финала в Шампионска лига откъм резултат е 14,00.
След многото голове сред Сити и Челси: Затишие (пред стихия?)
Преди тези дуели обаче Манчестър Сити и Челси бяха в серия от четири следващи конфликта във Висшата лига, в които си вкарват най-малко по три попадения общо (16 гола за четирите срещи - приблизително по четири на мач). В три от тях и двата отбора са се разписвали в противниковата врата, само че в последния - Сити завоюва с разгромното и унизително 6:0.

Коефициентът на efbet за това и този път да има над 3,5 попадения в техен мач е 3,06, до момента в който за продължение на актуалната серия и под 2,5 гола е 2,10. Съответно ставката за това и двата отбора да се разпишат е 1,81, до момента в който за няма гол/гол е 2,10.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР