Манчестър Сити гостува на Саутхамптън в двубой от 30-я кръг

...
Манчестър Сити гостува на Саутхамптън в двубой от 30-я кръг
Коментари Харесай

Съставите на Саутхамптън и Манчестър Сити, Холанд се завръща

Манчестър Сити гостува на Саутхамптън в дуел от 30-я кръг на Премиър лийг. Шампионите ще се опитат да реализират петата си поредна победа в шампионата, с която да се приближат на пет точки зад водача Арсенал, който на следващия ден гостува на Ливърпул. „ Светците “ не престават да бъдат на дъното на класирането, като също така те са най-слабият хазаин в лигата.

Рубен Селеш е направил четири промени в съпоставяне със загубата от Уест Хам. Армел Бела-Кочап, Ейнсли Мейтланд-Найлс, Карлос Алкарас и Камалдин Сулемана стартират за „ светците “.

Джосеп Гаурдиоала е направил единствено една смяна от дербито с Ливърпул преди седмица. Тя е предстояща, тъй като Ерлинг Холанд се възвърне от своята травма и заема мястото си на върха на офанзивата на Сити. Хулиан Алварес сяда на пейката. 

Саутхамптън: Базуну, Уокър-Потърс, Бела-Кочап, Беднарек, Мейтланд-Найлс, Уорд-Праус, Лавия, Алкарас, Елионуси, Уолкот, Сулемана

Манчестър Сити: Едерсон, Стоунс, Аканжи, Диаш, Аке, Родри, Гюндоган, Де Бройне, Грийлиш, Марез, Холанд

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР