Манчестър Сити е много близо до това да привлече таланта

...
Манчестър Сити е много близо до това да привлече таланта
Коментари Харесай

Манчестър Сити планира да привлече млад аржентински талант от Ривър Плейт

Манчестър Сити е доста покрай това да притегли гения от Аржентина Клаудио Ечевери, оповестява журналистът Фабрицио Романо в профила си във Facebook.

В момента Ечевери играе за Ривър Плейт, чието управление е приело офертата на " жителите " на стойност 20 милиона евро за родения през 2006-а година атакуващ халф.

Очаква се Клаудио да остане като преотстъпен при " милионерите " за още половин година и да се причисли към първенеца на Англия през лятото на 2024-а година, когато в действителност се чака различен аржентинец - Хулиан Алварес - да напусне " Етихад "

Клаудио Ечевери е младеж на Ривър Плейт, като направи своя дебют за първия отбор през юни тази година и до края на календараната година взе присъединяване в общо 6 мача, в които се отличи с една асистенция.

В същото време младият аржентинец е национал на страната си до 17 години, като неотдавна взе участие на международно състезание с " гаучосите " в Индонезия, на което отборът приключи четвърти след загуба в дребния край с 0:3 от Мали.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР