Манчестър Сити домакинства на Ливърпул в най-интересния двубой от 29-ия

...
Манчестър Сити домакинства на Ливърпул в най-интересния двубой от 29-ия
Коментари Харесай

Манчестър Сити трябва да победи Ливърпул, за да остане в борбата за титлата

Манчестър Сити семейства на Ливърпул в най-интересния дуел от 29-ия кръг на Премиър лийг.

Подобно и на други сезони, и този може да се трансформира в исторически за Манчестър Сити. " Небесносините " са втори в Англия, полуфиналисти за ФА Къп и на четвъртфинал в Шампионската лига, като всички титли са изцяло достижими за хората на Хосеп Гуардиола. Домакините са в серия от шест следващи победи, в която са отбелязали 23 гола и са съхранили пет сухи мрежи.
 Гуардиола: Халанд се усеща добре, Ливърпул си остава извънреден тим
Гуардиола: Халанд се усеща добре, Ливърпул си остава извънреден тим

Фил Фодън ще отсъства от терените сред две и три седмици, споделя той

В лагера на манчестърци съществена вест е положението на Ерлинг Холанд. Норвежецът пропусна и мачовете на своята татковина, а мениджърът Гуардиола отхвърли да разкрие пред медиите дали скандинавецът ще бъде разполагаем. В четвъртък нападателят организира самостоятелна подготовка, а в петък направи занятие с главната група. Със сигурност навън е Фил Фодън, който се намираше в отлична форма, само че ще отсъства от терените сред две и три седмици поради интервенция на апендицит.

Ливърпул изостава на пет точки от Топ 4, а огромният проблем на мърсисайдци този сезон главно е тяхното неизменност. Доказателство за това е внезапният преход от 7:0 против огромния зложелател Манчестър Юнайтед, последван от загуба с 0:1 от борещия се за избавление Борнемут. Юрген Клоп няма допустимо най-хубавата статистика, когато гостува на " Етихад ". Спечелил е едвам една от последните си 13 визити на този стадион, а другите резултати са 5 равенства и 7 загуби.

Испанците Байчетич и Тиаго ще отсъстват дълго време от терените, а Луис Диас се завръща след тежка контузия и ще бъде жокер от аварийна пейка. Участие в дербито няма да вземат Джо Гомес и Костас Цимикас.
 Клоп преди дербито с Манчестър Сити: Предстои ни голяма седмица
Клоп преди дербито с Манчестър Сити: Предстои ни голяма седмица

Германецът призна, че се усеща извънредно разчувствуван от идната седмица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР