Мамо, този дядо защо ни се кара и ни свирка?

...
Мамо, този дядо защо ни се кара и ни свирка?
Коментари Харесай

На зебра: Водач с джип се развика на майка с дете

" Мамо, този дядо за какво ни се кара и ни свирка? Нали сме на пешеходна пътека и другите коли стопираха, с цел да пресечем? " Този въпрос отправило малко дете към майка си след обстановка на пътя.

Джип опитвал да изпревари образователен автомобил и нахокал пешеходки, пресичащи на " зебра " в столичния " Люлин ". За случая разбираме от възмутена обява на пострадалата майка в група на квартала.

Тя оправя обръщение към лидера, като иронично му благодари за действието.

" Сърдечно ти благодаря, че не ни прегази! Сърдечно ти благодаря, че сподели на щерка ми какъв брой едва разсъждаващи хора има! ", написа Колина Д.

" Бъдете живи и здрави и постоянно внимавайте ", приканва тя своите съграждани. Вижте цялата обява, споделена от  Колина Д.:

До " мъжа " със сивия джип, който бързаше сутринта в 08:40 часа, пробвайки се да изпревари образователен автомобил отляво и насочи сърдечни поздрави към мен и майка ми, единствено тъй като пресичах на пешеходната при " Фантастико ", доколкото е допустимо бързо с болното си дете: Сигурно ти порастна още 1 топка? Стигна 3 секунди по-рано?

Сърдечно ти благодаря,че не ни прегази!

Сърдечно ти благодаря, че сподели на щерка ми какъв брой едва разсъждаващи хора има!

Ако можеш да отговориш на нейния въпрос ще се веселя: " Мамо, този дядо за какво ни се кара и ни свирка? Нали сме на пешеходна пътека и другите коли стопираха, с цел да пресечем "
 Извинявам се, че наемам всички останали в групата с тази обстановка.Бъдете живи и здрави и постоянно внимавайте ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР