Малорусите скоро няма да имат море. Ще пеят Yellow Submarine

...
Малорусите скоро няма да имат море. Ще пеят Yellow Submarine
Коментари Харесай

Медведев: Малорусите скоро няма да имат море. Ще пеят Yellow Submarine на Днепър

Малорусите скоро няма да имат море. Ще пеят Yellow Submarine на Днепър.

Това разгласи някогашният съветски президент Дмитрий Медведев в " Телеграм ". Сегашният зам.-председател на руския Съвет за сигурност стартира следващото си есе с обичан свой мотив - хранителното разстройство.

" Казват, че апетитът идва с яденето. За тези, които страдат от хранително разстройство под формата на булимия или компулсивно преяждане, възприятието на апетит е безпределно. Постоянно желаете да ядете! ", разгласи той и добави. " Така безполезните шефове на Малорусия от самото начало желаят още и още. Още танкове, коли, оръдия. И в този момент някой безсрамник споделил, че им трябват самолети и...подводници ".

За Медведев апелите да се изпратят самолети били " някак разбираеми ".

" Макар и да е правилно, че на практика не са останали естествени писти и украинското небе е затворено от нас ", излъга някогашният президент и продължи индиферентно. " Но подводници - това е в действителност доста мощно. Особено като се има поради, че скоро режимът в Киев въобще няма да има море. След това ще би трябвало да седнат в лодка тъкмо по средата на Днепър, с цел да учат с музикалните си куратори безсмъртната We all live in a Yellow Submarine ( " Ние всички живеем в жълта подводница " - ария на " Бийтълс " ). Въпреки че подводницата явно ще бъде жълто-синя ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР