Малолетното момиче многократно било насилвано, а бащата я пребивал и

...
Малолетното момиче многократно било насилвано, а бащата я пребивал и
Коментари Харесай

20 години затвор очакват педофила Петър от Камено, насилвал собствената си дъщеря

Малолетното момиче неведнъж било насилвано, а бащата я пребивал и заплашвал

Брутален педофил, насилвал в продължение на две години малолетната си щерка, ще се изправи пред Бургаския областен съд идната седмица . Петър Т. от е обвиняем по най-тежкия член за педофилия – чл.149, ал.5 и го грозят от 5 до 20 години затвор.

Случаят е от внимателно естество и за него до този миг не бе известно безусловно нищо.

От диспозитива на обвинителния акт, с който Флагман.бг разполага излиза наяве, че Петър от Камено е упрекнат в серия от извратени похищения над личната му щерка. Гаврите почнали през лятото на 2016 година, когато момичето било в напълно невръстна възраст и траяли до 2018 година. Към момента на последното действие жертвата към момента е малолетна.

Перверзникът неведнъж блудствал с детето си. Използвал нейната взаимозависимост и посредством мощ – удряне на плесници, задръстване на уста и побой я карал да прави неща срещу волята й. Гаврите нормално се правили в колата му – „ Хонда стрийм “, само че имало и няколко случая на педофилско посягане, осъществени в фамилното жилище в Камено.

Бащата заплашвал момиченцето, че в случай че не направи това, което желае от него, ще понесе санкции – ще й вземе телефона, ще я лиши от правото да комуникира с другите деца, ще я заключи у дома или ще я пребие. Делото ще се гледа при закрити порти в петък, в 10 часа.

В последните години имаше няколко сходни случая в Бургас, само че в никакъв случай те не са били толкоз брутални и продължителни. Разследването е събрало задоволително доказателства против Петър, с цел да го прати за дълго зад решетките.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР