Малко след зверската катастрофа на Стария пазар във Враца, при

...
Малко след зверската катастрофа на Стария пазар във Враца, при
Коментари Харесай

Само в BulNews! Първи СНИМКИ на пострадалите ученици от кървавата катастрофа на Стария пазар във Враца

Малко след зверската злополука на Стария пазар във Враца, при която пострадаха няколко младежи, организация BulNews се снабди с първи фотоси на учениците.
Припомняме, че тежкият пътен случай стана през вчерашния ден сутринта, към 9 часа, на светофарите на бул. „ Мито Орозов “, а за него заяви още веднъж преди всички медията ни. 



Както през вчерашния ден писахме зад кормилото на „ Рено “-то е седял 18-годишният Теодор Петков, а с него се возили 14-годишната му другарка Теодора Тодорова и нейната съученичка Ивалина Йорданова. И тримата са ученици на Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца – момчето е в 12 „ г “ клас, а девойките – от 8 „ в “.



Във времето, в което стана жестоката злополука, децата е трябвало да бъдат на учебно заведение, само че все още не излиза наяве какво са правили те отвън постройката на ПГТР.
Вследствие на случая Ивалина е със счупена ръка, комоцио и разкъсно-контузна рана, а Теодора и Теодора са се отървали с по-леки пострадвания и уплахата от случилото се.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР