Малко след края на пловдивското дерби идва ред и за

...
Малко след края на пловдивското дерби идва ред и за
Коментари Харесай

И Славия тръгва на поход да преваля Витоша

Малко след края на пловдивското дерби идва ред и за столично, когато Витоша Бистрица посреща Славия в мача от 23-ия кръг на Първа лига. Срещата е на 4 март от 17.30 часа и с него се затваря програмата за неделния ден в родния хайлайф.

Двубоя може да гледате по DIEMA SPORT, DXPLAY, както и да го наблюдавате в Gong.bg. Мачът сред Славия и Витоша ще бъде управителен от Георги Димитров.

Витоша Бистрица и Михаил Иванов се разделиха. Вратарят се завърна предишното лято в редиците на бистричани, откакто година по-рано бе част от отбора, подвизавал се в Югозападната Трета лига.

През актуалната акция в Първа професионална лига Иванов записа 12 мача, като за последно бе на вратата тази неделя при загубата с 0:1 от Пирин в Благоевград.

Витоша Бистрица си върна вратаря Николай Георгиев. Роденият през 1998 година пазач ще се бори за титулярното място с Християн Василев. Георгиев тренира с първия състав до септември, след което отпътува за Англия.

В началото на тази година той се завърна назад в България, включи се в подготовката на „ зелените “, а също по този начин бе организиран и с картотека за пролетния дял в Първа професионална лига. Николай ще вземе фланелката с номер 12 на гърба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР