Малко след като разпрати първите си мостри на Galaxy Fold,

...
Малко след като разпрати първите си мостри на Galaxy Fold,
Коментари Харесай

Какво ще промени Samsung в Galaxy Fold

Малко откакто разпрати първите си образци на Galaxy Fold, Samsung бе заставен да отсрочи разпространяването на сгъваемия смарт телефон, поради най-различни недостатъци, проявяващи се още в първите дни на приложимост.
 Samsung Galaxy Fold се чупи единствено след един ден приложимост
Samsung Galaxy Fold се чупи единствено след един ден приложимост

Екраните на новите устройства имат съществени проблеми

Цитирайки вътрешни за компанията източници, тази седмица сътрудниците от SamMobile оповестиха, че корейският производител към този момент има проект за отстраняването на проблемите и Fold ще доближи купувачите си още през идния месец.
 Снимка 418819

Според изложената информация, от Samsung имат намерение да внедрят белещия се горен пласт на екрана в самия панел, тъй че потребителите да не могат да го отделят. Именно този пласт се оказа най-големият проблем за Galaxy Fold за момента.
 Какво разбираме, когато разглобим Galaxy Fold
Какво разбираме, когато разглобим Galaxy Fold

Проблемът не е толкоз в самия екран, колкото на друго място

Твърди се, че Samsung също по този начин ще откри метод да затвори дребната междина в сгъвката в горната част на екрана, която, съгласно множеството консуматори, събира прахуляк и частици, причиняващи щета в екрана.
 Снимка 420219

Няма по какъв начин да знаем дали тези ограничения фактически ще подобрят издръжливостта на Galaxy Fold, само че това най-вероятно ще стане ясно единствено до няколко седмици.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР