Малко след 7 часа на надлез в Пазарджишко в посока

...
Малко след 7 часа на надлез в Пазарджишко в посока
Коментари Харесай

Извънредно! Страшна катастрофа с 4 трупа в меле с 11 автомобила край Пазарджик

Малко след 7 часа на надлез в Пазарджишко в посока Велинград е станала злополуката, разследване на която към този момент има 4-ма починали. 11 автомобила са взели участие в случая, като не касае за верижна злополука.
Трима души са превозени от екипи на "Спешна помощ " в МБАЛ-Пазарджик, като положението на единия от тях все още е доста тежко. За изваждането им от мощно деформираните коли се е наложило потреблението на режещи принадлежности от пожарникарите. На мястото се прави оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, обясняват се аргументите довели до тежката злополука.
Основната версия, по която работят проверяващите е, че причина за случая е, че надлезът не е бил опесъчен. Създал се е тъничък лед и колите са изхвърчали в границите на няколко минути.
Полицията прави оглед на мястото. За оборудването се грижи АПИ, само че се търси отговорност и от частна компания, показва bTV.
"Гъста мъгла и замръзване на пътя са аргументите за верижната злополука на пътя сред селата Звъничево и Братаница. Това заяви Мирослав Стоянов, представител на ОДМВР - Пазарджик, представен от "Фокус ". По думите му все още се открива самоличността на починалите и ранените. Според него произшествието е станало поради понижена видимост в следствие от гъста мъгла и по всяка възможност от заледяването на пътя. В злополуката са взели участие четири автомобила от марките „ Лада “, „ Пежо “, „ Мердецес “ и „ Форд “. Движението в сектора е затруднено и се контролира от патрул на „ Пътна полиция ".
Двама от четиримата починали са съпрузи от с. Ветрен дол, научи БЛИЦ. Жената е на 60 години, мъжът е на 66. Те са пътували в ладата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР