Малко след 11 часа започна погребалната церемония по изпращането на

...
Малко след 11 часа започна погребалната церемония по изпращането на
Коментари Харесай

Мъката е неописуема: Легенди на футбола изпратиха Павел Панов!

Малко след 11 часа стартира погребалната гала по изпращането на внезапоно умрелия огромен "син " любим Павел Панов. Легендата на Левски и родния футбол си отиде от този свят в неделя вечер, когато издъхна на 67-годишна възраст. На Централните софийски гробища участваха стотици, искащи да се поклонят пред Панов, да поднесат цветя и венци, и да изкажат съболезнования на околните му.

Сред тях са опечалените Андрей Аспарухов и дъщерята на Панов - Изабела, които се прибраха от Съединени американски щати за извънредно неприятния мотив. Както е известно, щерката на умрелия Пальо е омъжена за сина на Георги Аспарухов. Съпругата на Гунди Величка Маркова - Лита, също изпрати Панов в последния му земен път, писа Блиц.

На погребението бяха още Борислав Михайлов, Наско Сираков, Томас Лафчис, Иван Вуцов, Кирил Ивков, Емил Велев, Емил Спасов, Добромир Жечев, Божидар Искренов, Пламен Николов, Вальо Михов, Емил Костадинов, други митове и още редица футболни персони, които не сдържаха сълзите си, тъгувайки по загубата на Панов.

Един от първите поднесени венци до ковчега на Панов беше от Локомотив (София). Както е известно, умрялата легенда преди години беше треньор и на "железничарите ". На погребалната гала беше прочетен съболезнователен адрес от президента на Република България Румен Радев.

BNews изрича съболезнования на фамилията и околните на Павел Панов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР