Малко са предложенията на почасова работа, с която да се

...
Малко са предложенията на почасова работа, с която да се
Коментари Харесай

Търсят „тайни клиенти“ на граждански договор

Малко са предложенията на почасова работа, с която да се обезпечи спомагателен приход в Хасково. Перманентно се търсят разнообразни застрахователни сътрудници към фирмите.Те получават % от сумите по подписаните застраховки по цивилен контракт. Почасова работа оферират и огромните вериги магазини, обвързвана с разчистване и нареждане, сподели наша инспекция.

Вариант да спомагателен приход е позицията скришен клиент, която обаче е обвързвана с висока писмена и компютърна просветеност, подвижност и свободно време за напредване сред съответни местоположения, както и опция да се извършват инспекции в съответен ден и час. Тайни клиенти търси огромна компания в областта на маркетинговите проучвания, възнаграждение не е посочено. Предлага се цивилен контракт.

Такъв е договорът, които се предлага за мобилен съветник. Работа е от 18 до 21 часа, като е обвързвана с изследване в жилищни здания. От нея мога да се извадят сред 200 и 600 лева, е посочено в обявата.

Куриер, който работи пешком, е друго предложение за спомагателен приход в града. Работата е подобаваща за възпитаници, студенти, пенсионери и хора, които има свободно време. Търсят се и нощни куриери.

Няколко са предложенията за плаващо работно време. Търсят се инструктор по ментална аритметика и доячи. Две са позициите с 4-часов работен ден в Бюрото по труда. Търси се учебен посредник и асистент в кухня- шпикер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР