Малко преди атаката срещу НАП на моя компютър излезе съобщение.

...
Малко преди атаката срещу НАП на моя компютър излезе съобщение.
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на КРИБ: Хакнаха ме "Наглите-2"

Малко преди офанзивата против Национална агенция за приходите на моя компютър излезе известие. Знаете ли какво им отговорих – с терористи не договарям. Те се пробваха да видят дали в компютъра има сензитивна информация, която да бъде изплатена по-късно от нас. Това съобщи в ефира на Нова телевизия изпълнителният шеф на КРИБ Евгений Иванов.

По думите му тези апаши могат да бъдат наречени "Наглите " 2.


"Ние сме задоволително умни, с цел да не държим такава информация на този компютър. На другия ден всичко бе възобновено. Ние нямаме хакери, които да открият нарушителя ", уточни още Иванов.

По думите му в този момент към този момент мислят в КРИБ по какъв начин да намерят най-бързия път до способените органи, с цел да се реши сходен проблем.

Според него е нужно законодателство.

"На прага със договорката с "Volksvagen ", кото чакам, изглеждаме като разграден двор. Показахме, че на това се поставя край. Но не може без законодателство ", счита Иванов.

"Някой банки вкараха двойна система за сигурност с двойна ключова дума. Действията от страна на нарушителите провокира контрадействоя от пострадалите. Опълченска опозиция, до момента в който бъде открито законодателно решение ", разяснява още изпълнителният шеф на КРИБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР