Малко преди 17 ч. таксита блокираха столичния булевард Черни Връх

...
Малко преди 17 ч. таксита блокираха столичния булевард Черни Връх
Коментари Харесай

Таксиметрови шофьори блокираха бул. Черни връх след снощната катастрофа

Малко преди 17 ч. таксита блокираха столичния бул. " Черни Връх " на мястото, където нощес се е случила тежката злополука, лишила живота на 2 млади девойки. При случая пострада и таксиметров водач.

Исканията им са за законови промени и по-строг надзор на пътя. Те се заканиха за още митинги, в случай че не бъдат взети съответни ограничения.

" Да подкрепим сътрудника и веднъж вечно да спрат тези безобразия по улиците. Повечето сътрудници мислим, че и този господин нощес ще се измъкне, както и този, който затри Милен Цветков. Стига с тези опиати и безобразия по улиците ", сподели таксиметровият водач Георги Яшов.

По думите му двете девойки са обезглавени, а таксиметровият водач е жив, само че с пострадвания.

Припомняме, че малко след 23 ч. нощес автомобилът, ръководен от някогашния футболист Георги Семерджиев, минава на червен светофар, блъска такси и се удря в асансьора на метростанцията на бул. " Черни връх ".

От удара автомобилът се разцепва на две - едната половина минава през оградата и на пешеходната зона опустошава чакащите девойки на тротоара, обясниха от полицията.

Семерджиев има повече от 50 нарушавания на пътя. Бившият футболист е с богато престъпно минало, излежал е присъда, арестуван е за разпространяване на опиати. Днес е трябвало да се яви на следващо съвещание в съда, тъй като е обвиняем за нанесена телесна щета.

Бил е задържан през 2010 година по сигнали за уредени футболни мачове и " черно тото ".

Малко след 13 ч. през днешния ден Семерджиев беше арестуван в квартал " Лозенец ", в региона на хотел " Маринела ", покрай мястото на злополуката.

При задържането в него са открити отличителни полицейски знаци - два броя сини лампи и стоп палка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР