Малко познат факт за зодия Козирог: жените от този знак

...
Малко познат факт за зодия Козирог: жените от този знак
Коментари Харесай

Жената Козирог не се хаби за случайни мъже

Малко прочут факт за зодия Козирог: дамите от този знак вътре в себе си са любящи и безпределно занимателни същества.

Малко прочут, тъй като не разкриват тази своя страна пред който и да е.

Дамите Козирог са интуитивни, с сложен разум, аналитични, земни и внимателни. Не се хвърлят импулсивно в нови връзки, нито другарски, нито интимни. Те първо изпитват и преценят.

Доверието им се печели мъчно, а може доста елементарно да бъде накърнено. Първоначално, ще се сблъскате с един студен, прагматичен екстериор. Заради това държание, дамите Козирози имат несправедливата популярност на студени, пресметливи и съвсем безразлични в любовта. Ако деянията самообладание, такт и преданост обаче, имате късмет да повдигнете завесата на тяхната въздържаност. А там ви чакат прелестни неща!

Жената Козирог е съвършена за продължителна връзка, изпълнена с взаимна грижа, честност и поддръжка.

Всъщност, нищо по-малко от това не съставлява интерес за нея. За мъжа, който е спечелил любовта й, тази жена е непоклатима като канара. Нито дребните разправии, нито бремето на всекидневието, нито огромните тествания могат да я разколебаят или да я накарат да хленчи. Тя обича по един недемонстративен, само че изпълнен с топлота и очакване метод.

Понеже е привикнала да я считат за мощна, само че “студена ”, всяка дребна демонстрация на обвързаност и грижа може да я трогне надълбоко. Символичен, само че благ подарък без мотив, позвъняване, с цел да ревизирате по какъв начин е – такива неща тя е способна да оцени по-добре от всеки различен. И ще се отблагодари с двойно повече обич и угриженост.

Любовта й обаче е като хубав китайски порцелан. Изящно красива и по едно и също време практична, досега, в който посегнете към нея жестоко и невнимателно. Тогава разбирате какъв брой е чуплива.

Ако имате нещастието да сте предали дамата Козирог, по-добре бягайте. Тя няма да се трогне от извинения и плач, а и няма нещо, което да презира повече от оправданията. Доверието й е скъпоценно и нежно и тя не го отдава на всеки, по тази причина чака да подхождате към него в действителност като към нещо свято. Хване ли ви в изменничество, ще ви загърби вечно.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР